https://email.kpn.com/CustomerDomain#:~:text=kpn%2Ddomain%2Dverification%3D007ec321f9754ccf9697692003ebe7b0
top of page

 

Schermafbeelding 2023-04-24 093836.png
20230403_195433.jpg
logo met tekst volledig.png

Je gaat je onderdompelen in de sfeervolle, landelijk gelegen Ynkear studio, genieten van de prachtige omgeving en de geluiden vanuit de natuur.

We werken met geleide meditaties, geïnspireerd op Thich Nath Han, hebben stiltemomenten en ontspannende oefeningen. Ook wandelen in aandacht maakt onderdeel uit van het programma.

 

Een heerlijke vegetarische lunch maakt deze dag compleet.

Dag van aandacht: stilstaan om vooruit te komen...

Dit is een voorbeeld programma. Data nog te plannen in 2023/2024

Tijd voor bezinning
Stilte en rust zijn schaars goed. Er is altijd wel ergens een geluid, een 'ik moet' of een 'ik wil' aanwezig. Voor je het weet loop je aan jezelf en wat echt belangrijk is voorbij. Wil jij de kracht van stilte en met aandacht aanwezig zijn, ontdekken? Wil jij meer rust in jezelf vinden? Jezelf weer ont-moeten?
Dan is een Dag van aandacht wat voor jou.
Wanneer we langer in stilte zijn, horen we steeds meer. Waar we in het dagelijks leven gewend zijn om alles op te vullen met doen, vermaak en allerlei activiteiten, nodigt een “Dag van aandacht” je uit om alles even achterwege te laten. Een gevarieerd programma geeft ruimte voor inzichten die zich in alle dagelijkse hectiek niet zo gemakkelijk laten zien. En niet alleen de fijne en mooie dingen laten zich zien. Ook de ongemakkelijke, pijnlijke en verdrietige ervaringen komen langs. Dit helpt jezelf beter te leren kennen. En te waarderen wat er is en met frisse energie te kijken naar hoe je verder wilt stappen.

We werken met geleide meditaties, geïnspireerd op Thich Nath Han, hebben stiltemomenten en ontspannende oefeningen. Ook wandelen in aandacht maakt onderdeel uit van het programma. 

Waarom iets voor jou?

∞    Je leert diep te kijken naar eigen reacties en onbewuste overtuigingen 
∞    Je gaat jezelf beter begrijpen door je eigen angst en oordelen te erkennen 
∞    Er ontstaat  meer mededogen voor jezelf en voor anderen
∞     Als je de weg naar binnen durft te gaan, dan ga je zien dat jouw reacties minder met anderen te maken hebben dan met je eigen zienswijze.
Deze dag kan het begin zijn van een lange weg van heling en innerlijke transformatie. Je gaat  je eigen overtuigingen en oordelen zien, zonder ernaar te handelen. Stoppen met het reageren op alle ruis en drukte van buiten. Hoe zou het zijn als je kunt terugkeren naar die stille plek in jezelf?
Gun jezelf een ontspannen dag met aandacht voor jezelf: 
 

Praktisch: 
Locatie:     Ynkear, Sarabos 19 Gerkesklooster
Wanneer:  10.00 - 16.30 uur
Kosten:     € 75 (inclusief lunch en koffie/thee)
Meenemen: grote handdoek, evt. warme sokken/
sloffen, notitieboekje en schrijf-of tekengerei.
Begeleiding: Nelly Galama
Vragen ?     0644013097 

Inschrijven: info@ynkearyoga.nl

Agenda en nieuws

Agenda en nieuws

  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

Agenda

Op maandag 4 september start het Yoga-najaarseizoen. Er is nog plaats in de lessen. Kom gerust voor een proefles. Stuur een email: info@ynkearyoga.nl

Zin om aan het begin van de kerstvakantie een Dag van aandacht mee te maken? 
Stuur me dan een berichtje. Bij minimaal 6 deelnemers organiseer ik weer zo'n dag met Flow yoga, meditatie en reflectie. Stilstaan bij wat jij echt belangrijk vindt.

bottom of page