https://email.kpn.com/CustomerDomain#:~:text=kpn%2Ddomain%2Dverification%3D007ec321f9754ccf9697692003ebe7b0
top of page

Ken je dit ook?

Ook al is het mijn intentie om vredevol door het leven te gaan en mededogen te hebben met anderen, in de praktijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn daden zijn misschien nog vrij geweldloos (of dat hoop ik), maar in mijn gedachten komen soms oordelen voor. De eerste stap op weg naar meer vrede en kalmte is mezelf eerlijk durven bekijken, ook naar de dingen waar ik minder trots op ben. Wil je kennismaken met jezelf, dan is deze stiltedag een mooi begin ( of verdieping in waar je al mee begonnen was). Je leert te stoppen en zonder oordeel te kijken naar wat er is.

Je gaat je onderdompelen in de sfeervolle, landelijk gelegen Ynkear studio, genieten van de prachtige omgeving en de geluiden vanuit de natuur. Een heerlijke vegetarische lunch maakt deze dag compleet.

 

We werken met geleide meditaties, geïnspireerd op Thich Nath Han, hebben stiltemomenten en ontspannende oefeningen. Ook wandelen in aandacht maakt onderdeel uit van het programma

Waarom iets voor jou?

 

  • Je leert diep te kijken naar eigen reacties en onbewuste overtuigingen

  • Je gaat jezelf beter begrijpen door je eigen angst en oordelen te erkennen

  • Er ontstaat  meer mededogen voor jezelf en voor anderen

  •  Als je de weg naar binnen durft te gaan, dan ga je zien dat jouw reacties minder met anderen te maken hebben dan met je eigen zienswijze.

Deze dag kan het begin zijn van een lange weg van heling en innerlijke transformatie. Je gaat  je eigen overtuigingen en oordelen zien, zonder ernaar te handelen. Stoppen met het reageren op alle ruis en drukte van buiten. Hoe zou het zijn als je kunt terugkeren naar die stille plek in jezelf?

Gun jezelf een ontspannen dag met aandacht voor jezelf:

Een stille verkwikking in het voorjaar..

 

Praktisch:

Locatie:      Ynkear, Sarabos 19 Gerkesklooster

Wanneer:   zondag 23 april :10.00 - 16.30 uur

Kosten:       € 75 (inclusief lunch en koffie/thee)

Meenemen: grote handdoek, evt. warme sokken/sloffen, notitieboekje en schrijf

-of tekengerei.

Begeleiding: Nelly Galama

sfeer studio met tekst stiltedag_edited.jpg

Contact

bottom of page